bar


Küldetésünk
bar

Nagy Gerda vagyok, a LAGERDA tulajdonosa, megálmodója! A LAGERDA azért indult útjára, hogy a vásárlás újra élmény legyen!

Hiszem, hogy sok olyan hölgy van velem együtt, akik szeretnek öltözködni, vásárolni, vadásszák, keresik a különlegeset, szerették a régi kis butikokat, ahol mindenféle szép darabot, igazi kincseket lehetett találni. Értékes az idejük, ezért előnyben részesítik az olyan helyeket, ahol egyedi a választék, tudják, hogy van egy üzlet, ahol mindig akad valami szépség, ahova megéri betérni és nagy eséllyel nem távoznak üres kézzel, ha épp egy új ruhára vágynak és még segítséget, tanácsadást is kapnak a választáshoz.

A LAGERDA pontosan nekik, nekünk jött létre!

Alkalmi események, ún „pop-up” rendezvényeket követően, 2016 szeptemberében, 1 évre a LAGERDA indulása után nyitottam meg üzletemet Újlipótvárosban, a Visegrádi utca 36. szám alatt! Továbbra is találkozhatunk egy-egy rendezvényen, de a boltban a teljes kollekcióval várlak szeretettel! Nyitvatartásunk is egyedi, ezért érdemes nézni az oldalt, vagy privát időpontot kérni!

Mire számíthatsz:

Eljössz egyedül vagy a barátnőddel, kaptok egy pohár bort vagy üdítőt és belevetitek magatokat a nézelődésbe! Sok a tükör, járkálhatsz, próbálhatsz a kényelmes próbafülkéinkben, közben - ha szeretnéd - le is fotózunk! Ha jobban megismerlek, kicsit többet látok Belőled, tanácsadással segítem a választásod, a kezedbe nyomom azokat a darabokat, amiket tényleg ajánlott felpróbálnod! Jó hangulat, igazi különleges élmény! Arra vágyom, hogy a LAGERDA ezt jelentse Nektek.

Privát vásárlás: ha igazán egyedi élményt szeretnétek, írjatok nekem és az egyeztetett időpontban kinyitom csak Nektek a butikot! Ehhez kérlek, legyetek minimum hárman!

A ruhák elsősorban külföldről, európai gyártóktól származnak, ezeket hozzáértő szemmel választom ki és hozom el Nektek! Úgy válogatom őket, hogy találjatok magatoknak divatos ruhát, ami „nem jön szembe a körúton”!

Stílusban változatos kínálatra törekszem, ám ezekre biztosan rábukkansz: egyberuhák, hétköznapokra és egy-egy alkalomra, vacsorára, randira, gálára. Felsők, szoknyák, nadrágok, de ami a legfontosabb: különleges darabok - bőrhatású, pamut, színes, fekete, fehér. A közös bennük, hogy megakadt a szemem rajtuk és elképzeltem milyen tökéletesen fog mutatni majd valakin!

A kínálatot folyamatosan frissítem! A legtöbb darabból egy-egy méret van - néha több is :) -, ezért (is) érdemes sűrűn ellátogatni!

A vásárlás mellett eljöhetsz hozzánk egy-egy csajos programra, rendezvényre. Ezeket a Facebookon és a honlapon a Hírek menü alatt is megtalálod. Például sminktanfolyam, előadás kozmetikai trükkökről, praktikákról és sok más, ami érdekelhet Téged!

Hiszek abban, hogy a LAGERDA és az általa közvetített érték úgy jut el legjobban a vásárlóinkhoz, ha szájhagyomány útján terjed. Emiatt vezettem be az ajánlói programot, erről részletesen itt olvashatsz!

Ha tetszik a LAGERDA, a ruhák, a koncepció, a hangulat, hívjátok barátnőiteket, munkatársakat, hogy minél többen megismerhessék és megszerethessék a vásárlásnak ezt az újszerű módját!bottom bar
Lagerda logo
Kapcsolat
  • +36 20 538 0929
  • www.lagerda.hu
  • 1132 Budapest Visegrádi utca 36.
  • Nyitvatartás: Szerda: 16.00-20.30

    Szombat: 10.00 - 13.00

Kövess minket!
Lagerda facebook